Kerstmenu

LUNCHKAART | DINERKAART | KERSTMENU

59,50 euro p.p  4 gangen met amuse

Voorgerecht
Gemarineerde runderlende met steak tartaar, salade van gepofte eigenheimer, gerookte paprikamayonaise en Amsterdamse ui

Tartaar van zalm met gekookt kwartelei, doperwtencrème en limoenmayonaise

Carpaccio van oesterzwam met rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise

Tussengerecht
Tomatenrisotto met krokante gamba, schuim van saffraan en zeekraal

Tomatenrisotto met burrata, schuim van saffraan en zeekraal

Hoofdgerecht
Krokant gebakken rundersukade met schuim van eekhoorntjesbrood en een jus van sjalot en tijm

Op de huid gebakken kabeljauw met gepofte groene asperges en Hollandaisesaus

Vegetarische Wellington met gepofte zoete aardappel, paddenstoelenduxelle en krokant bladerdeeg met grof zeezout, daarbij schuim van eekhoorntjesbrood, kruidenolie en krokante hazelnoten

Dessert
Chocoladetaartje met dulche de leche, ganache van pure chocolade en ijs met gezouten karamel