Welkom bij Brasserie De Bank

Open voor koffie, lunch, borrel en dinner

We zijn blij dat we weer open zijn en u weer kunnen ontvangen voor de koffie, lunch, borrel en diner! Helaas kan dat in het restaurant voorlopig niet met meer dan 30 personen tegelijk. We zijn daarom genoodzaakt om in het weekend met 2 shifts te werken. De eerste shift begint om 17:00 uur en duurt tot 19:30. De tweede shift is van 19:30 en heeft geen vaste eindtijd, de keuken sluit om 21:30

Wanneer u niet komt eten maar gezellig een drankje bij ons wil komen drinken dan bent u natuurlijk van harte welkom, het kan zijn dat we op drukke tijden een plekje op het (verwarmde) terras reserveren voor de koffie of de borrel.

Reserveren

Reserveren kan via het reserveringsformulier of telefonisch via 0341-472582.

Brasserie De Bank

Brasserie De Bank aan de Smeepoortstraat is de ontmoetingsplek waar iedereen zich op elk moment van de dag welkom voelt. Vanaf 10.00 uur ’s ochtends voor een kopje koffie met een zelfgebakken koek of stukje taart, om ontspannen te lunch, om gezellig te borrelen en om ’s avonds te genieten van heerlijke seizoensgerechten. Jong en oud voelt zich er thuis. Knus aan een tafeltje de kranten doorbladerend aan de grote leestafel, vrolijk keuvelend aan de lange bar of dankzij gratis Wi-Fi nog even aan de slag met de laptop.

Harderwijk is een verrassende culinaire pleisterplaats rijker.  Eerlijk, vers en ontspannen zijn er de hoofdingrediënten.

De atmosfeer wordt bepaald door warmte, openheid, veel licht en veel ruimte. De gasten zien de koks in de open keuken aan het werk.