Dinerkaart

LUNCHKAART | DINERKAART

 

 

 

VOORGERECHTEN

BUIKSPEK MET GAMBA’S 9,70
Zachtgegaard buikspek met oosters gemarineerde
gamba’s, gel van soja en een meringue met wasabi

GEMARINEERDE RUNDERRIB-EYE 9,70
Dungesneden gemarineerde rib-eye met
sjalottenmayonaise en een bitterbal van
paddenstoelen

ZALMTARTAAR 9,50
Zalmtartaar met ansjovis mayonaise en
een salade van rivierkreeftjes

GAMBAKROKETTEN 9,00
Met dragonmayonaise en zoetzure biet

SALADE VAN RODE BIET 9,00
Bietensalade met gekarameliseerde geitenkaas en
zoetzure komkommer

PADDESTOELEN BITTERBAL 9,00
Huisgemaakte bitterbal van paddenstoelen met rode uiencompote en
een salade van knolselderij en truffel

 

SOEP

CREMÉSOEP VAN ZUURKOOL 6,50
Met uitgebakken spek en crème fraîche

HOOFDGERECHTEN

BIEFSTUK 19,80
Gebakken biefstuk met rozemarijn jus

CONFIT DE CANARD 20,50
Zachtgegaarde eendenbout met een jus van witte port

ZEEBAARS 20,50
Op de huidgebakken zeebaars met saffraanschuim

SCHAALDIERENRISOTTO 19,50
Met een krokante garnaal en venkelsalade

WITLOF 18,50
Gebraiseerde witlof met gorgonzola-bechamel en
een koekje van Parmezaanse kaas

POMPOENRISOTTO 19,00
Met schuim van oregano, krokante King boleet,
gepofte tomaat en pastinaakchips

PENNE RIGATE MET ZALM 14,50
met room, dille en kappertjes

STEAK TARTAAR KLASSIEK (150 gram) 14,50
met truffelmayonaise
en een gepocheerd scharrelei

SALADE “DE BANK” 19,50
maaltijdsalade XL met vis, vlees en meer!

TOURNEDOS 25,50
met truffeljus en aardappel-mousseline
en ratatouille

BRASSERIEGERECHTEN

RUNDERCARPACCIO 9,20
truffelmayonaise, Parmezaanse kaas,
rucola en pompoenpitten

FISH & CHIPS 13,50
met remouladesaus,
mayonaise en salade

PASTA ARABIATA 13,50
penne rigate, pittige tomatensaus met ui,
knoflook en spekjes

MAALTIJDSALADES

SALADE MET RODE BIETEN HUMMUS 12,50
salade met rode bieten hummus,
geitenkaas en walnoten

SALADE ITALIA 13,50
Met serranoham, salami, taleggio,
tomatencompote en pestomayonaise

SALADE MET GAMBA’S 13,50
salade met gamba’s, aioli, croutons
en gepofte groenten

SALADE MET GEROOKTE ZALM 12,50
salade met gerookte zalm, creamcheese,
croutons en komkommer

SALADE CARPACCIO 12,50
salade met carpaccio, truffelmayonaise,
geroosterde pompoenpitten
en Parmezaanse kaas

DESSERTS

CHOCOLADE DESSERT “DE BANK” 7,80
Diverse bereidingen van pure chocolade
en melkchocolade

CREME BRULEE 8,50
Met vanillemousse, gebrande merengue’s,
hazelnoot en stroopwafelijs

STOOFPEER 8,50
Met kaneelijs, hangop en pistachecrunch

NEDERLANDS KAASPLANKJE 9,70
mogelijk gemaakt door zuivelhoeve Harderwijk