Verrassingsmenu
Laat ons keukenteam u verrassen met een heerlijk 3 of 4 gangenmenu uiteraard houden we rekening met uw (dieet)wensen
3 gangen 39,50 – 4 gangen 46,50
Voorgerechten
Brood met aioli en rode uiencompote 8,00
Courgette, paprika, tomatensoep 6,80
Met verse munt en fetakaas
Mosterd-sinaasappelsoep 6,80
Met grove mosterd, room en frisse sinaasappel
Kalfstartaar 12,80
Met truffelmayonaise en zoetzure rode ui
Carpaccio 12,30
Met pestomayonaise, krokante tuinbonen, Parmezaanse kaas en rucola
Gemarineerde zalm 12,90
Zalm gemarineerd met grof zeezout, citroenrasp en dille, geserveerd met saffraan mayonaise en gefrituurde kappertjes
Chevice van zeebaars 12,80
Gegaard in citroensap, azijn en komkommer geserveerd met rode ui en avocado
Carpaccio van oesterzwammen 12,30
Dungesneden carpaccio van oesterzwammen met gerookte paprika mayonaise, rucola en een koekje van Parmezaanse kaas
Tataki van watermeloen 9,80
Met basilicummayonaise, sesam en gerookte amandel
HOOFDGERECHTEN
Biefstuk 23,50
Met Madeira jus en polenta uit de oven
Kalfsrib-eye 25,50
Gebakken kalfsribeye met krokante kalfswang en kalfsjus
Vis van de dag 22,50
In samenwerking met onze vis leverancier Martin Visch telkens een ander aanbod
Rode mul 22,50
in de oven bereid, geserveerd met een saus van groene curry en limoen
Aubergine met Fetakaas 20,50 Gegrilde aubergine met ratatouille, fetakaas, ciabatta en een lauwwarme tomatensalade
Biet “Wellington” 20,50
Met duxelles van paddenstoelen in bladerdeeg met haloumi en vegetarische jus
Steak Tartaar 15,90
Met truffelmayonaise en een gepocheerd scharrelei
Hamburger “De Bank” 15,80
Naar keuze een black angus runderburger of een kalfsvleesburger met rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en frites
Huisgemaakte Vegaburger 15,80
Gemaakt met bonen, mais en rode biet, geserveerd met
rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en frites
MAALTIJDSALADES
Salade met burrata 14,50
Salade met burrata, verse basilicum, balsamicostroop, tomaat, komkommer en krokante walnoten
Ceasar salad 14,50
Salade met gerookte kip, ei, ansjovis en een dressing van Parmezaanse kaas
Salade carpaccio 14,50
Salade met carpaccio, pestomayonaise, krokante
tuinbonen en Parmezaanse kaas
DESSERTS
Gemarineerde ananas 8,90
Met mousse van kaffir limoen, gel van passievrucht en mango-yoghurtijs
Karamelparfait 8,90
Met witte chocolademousse en een crunch van zoute pinda’s
IJscoupe “De Bank” 6,50
Verschillende soorten sorbetijs
Vanille-ijs met slagroom 5,50
Drie bollen vanille-ijs met slagroom en krokante amandelen