Dinerkaart

LUNCHKAART | DINERKAART

VOORGERECHTEN

CARPACCIO 9,80
met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas,
rucola en geroosterde pompoenpitten

RUNDERROSBIEF 9,80
met honing-mosterdmayonaise,
antibiose en gebakken kwartelei

STEAK TARTAAR 12,00
met truffelmayonaise
en een gepocheerd scharreleitje

GEROOKTE ZALM EN ZALMTARTAAR 10,50
met een crème van avocado,
bleekselderijsalade en dillemayonaise

GELE BIET 9,50
dungesneden gele biet met komkommer,
rucola en schuim van geitenkaas

TOMATENTARTAAR 9,50
met mozzarella, citroen-basilicummayonaise
en krokante tuinbonen

SOEP

CREMÉSOEP VAN ZOETE AARDAPPEL 6,50
met currycrème fraîche

HOOFDGERECHTEN

BIEFSTUK 20,50
gebakken biefstuk met rozemarijn-oreganojus
en een crème van pompoen

TOURNEDOS 26,50
met truffeljus, aardappelmousseline
en ratatouille

KALFSRIBEYE 24,50
rosé gebakken kalfsribeye
met rozemarijn-oreganojus

ROODBAARS 22,50
in de oven gegaarde roodbaars
met antibiose en citroenolie

KABELJAUW 22,50
op de huid gebakken kabeljauwfilet
met schuim van kerrie

PENNE RIGATE 18,50
met tomaat-venkelsaus, gorgonzola,
geroosterde pompoenpitten en rucola

SPINAZIERISOTTO 19,50
met burrata en schuim van beurre blanc
met tomaat

PENNE MET ZALM 14,50
met zalm, room, kappertjes en dille

FISH & CHIPS 15,50
met remouladesaus en een groene salade

MAALTIJDSALADES

SALADE MET GEITENKAAS 13,50
salade met geitenkaas, tomatensalade,
croutons en walnoten

SALADE MET GEROOKTE ZALM 13,50
salade met gerookte zalm, cream cheese,
croutons en komkommer

SALADE CARPACCIO 13,50
salade met carpaccio, truffelmayonaise,
geroosterde pompoenpitten en
Parmezaanse kaas

DESSERTS

CHOCOLADEDESSERT “DE BANK” 8,20
diverse bereidingen van pure en melkchocolade

GEVULDE MERINGUE 8,80
met rood fruit, huisgemaakte lemoncurd,
en citroenijs

MANGO EN WITTE CHOCOLADE 8,80
met gel van mango, mousse van
witte chocolade en mango-ijs

NEDERLANDS KAASPLANKJE 9,80