Dinerkaart

LUNCHKAART | DINERKAART

Voorgerechten

Brood met aioli en rode uiencompote 8,00

Courgette, paprika, tomatensoep 6,80
Met verse munt en fetakaas

Paddenstoelensoep 6,80
Met dragon crème-fraîche

Krokant buikspek 11,40
Met avocado, komkommer en wasabimayonaise

Carpaccio 12,30
Met pestomayonaise, krokante tuinbonen, Parmezaanse kaas en rucola

Viskoekjes 11,90
Met Chili-limoenmayoniase en een salade van paksoi

Gamba’s en mosselen 11,80
In een saus van tomaat, paprika en dille gestoofde gamba’s en verse mosselen

Carpaccio van oesterzwammen 12,30
Dungesneden carpaccio van oesterzwammen met gerookte parika mayonaise, rucola en een koekje van Parmezaanse kaas

Buratta 9,80
Met cherrytomaatjes, basilicumolie

HOOFDGERECHTEN

Biefstuk 23,50
Met Madeira jus en een aardappeltaartje

Kalfsentrecote 25,50
Gebakken kalfsentrecote met sjalottenjus

Vis van de dag 22,50
In samenwerking met onze vis leverancier Martin Visch telkens een ander aanbod

Dorade 23,50
Gebakken dorade filet met tomatensalsa

Aubergine met Fetakaas  20,50  Gegrilde aubergine met ratatouille, fetakaas, ciabatta en een lauwwarme tomatensalade                                                          

Pompoen en knolselderij 20,50
Gegrilde knolselderij met gemarineerde pompoen en schuim van eekhoorntjesbrood

Steak Tartaar 15,90
Met truffelmayonaise en een gepocheerd scharrelei

Hamburger “De Bank” 15,80
Naar keuze een black angus runderburger of een kalfsvleesburger met rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en frites

Huisgemaakte Vegaburger 15,80
Gemaakt met bonen, mais en rode biet, geserveerd met
rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en frites

MAALTIJDSALADES

Salade met gebakken paddestoelen 14,50
Salade met gebakken paddenstoelen, tomaat, komkommer en krokante walnoten

Salade met kip en ei 14,50
Salade met kip, een gepocheerd ei en een dressing van Parmezaanse kaas

Salade carpaccio 14,50
Salade met carpaccio, pestomayonaise, krokante
tuinbonen en Parmezaanse kaas

DESSERTS

Speculaas tartellette 8,90
Met Zwitserse room, citroencrème en meringue

Chocoladetriffle 8,80
Met rood fruit en vanilleroom

IJscoupe “De Bank” 6,50
Verschillende soorten sorbetijs

Vanille-ijs met slagroom 5,50
Drie bollen vanille-ijs met slagroom en krokante amandelen