Dinerkaart

LUNCHKAART | DINERKAART

 

 

 

VOORGERECHTEN

VITELLO TONATO 9,80
gebraden kalfsrosbief met geschroeide tonijn,
kappertjes, mayonaise en antibiose

STEAK TARTAAR 10,50
met de hand gesneden, geserveerd met
gerookte paprikamayonaise, kwartelei,
rucola en krokant zuurdesembrood

PESCE DI PADE 8,50
(italiaans viskoekje) van zwaardvis met witte
uiencompote en een salade van gepofte paprika

TARTAAR VAN HARING 8,80
met een salade van rode biet, bietengel en
bietenchips, waterkers en granny smith appel

RODE BIET 8,80
dungesneden rode biet met Aceto balsamico
en een bitterbal van geitenkaas

ROLLETJES GEBAKKEN COURGETTE 8,80
gevuld met gorgonzola-crème met
zongedroogde tomaat, tomaten gel,
pestomayonaise en basilicum

SOEP

TOMATENBOUILLON 6.50
met schuim van basilicum

HOOFDGERECHTEN

KALFS RIB-EYE 22,50
met chimmichurry, pommes dauphine
en ratatouille

BIEFSTUK 19,50
met rodewijnjus, aardappel-mousseline
en spinazie

GEGRILDE TONIJN 23,50
met gremolata en linguini met tomaat

GEBAKKEN ZALM 19,50
met hollandaisesaus en gnocchi in roomsaus

PLANKJE INDIA 18,50
vegetarische curry met papadums,
gele rijst en yoghurt met munt

TOMATENRISOTTO 18,50
met burrata en basilicumschuim

PENNE RIGATE MET ZALM 14,50
met room, dille en kappertjes

STEAK TARTAAR KLASSIEK (150 gram) 14,50
met truffelmayonaise
en een gepocheerd scharrelei

SALADE “DE BANK” 19,50
maaltijdsalade XL met vis, vlees en meer!

MOSSELEN 19,50
met frites, salade en huisgemaakte ravigotesaus

TOURNEDOS 25,50
met truffeljus en aardappel-mousseline
en ratatouille

BRASSERIEGERECHTEN

RUNDERCARPACCIO 9,20
truffelmayonaise, Parmezaanse kaas,
rucola en pompoenpitten

FISH & CHIPS 13,50
met remouladesaus,
mayonaise en salade

PASTA ARABIATA 13,50
penne rigate, pittige tomatensaus met ui,
knoflook en spekjes

MAALTIJDSALADES

SALADE MET RODE BIETEN HUMMUS 12,50
salade met rode bieten hummus,
geitenkaas en walnoten

SALADE ITALIA 13,50
Met serranoham, salami, taleggio,
tomatencompote en pestomayonaise

SALADE MET GAMBA’S 13,50
salade met gamba’s, aioli, croutons
en gepofte groenten

SALADE MET GEROOKTE ZALM 12,50
salade met gerookte zalm, creamcheese,
croutons en komkommer

SALADE CARPACCIO 12,50
salade met carpaccio, truffelmayonaise,
geroosterde pompoenpitten
en Parmezaanse kaas

DESSERTS

AARBEIEN ROMANOFF 8,80
Hollandse aardbeien met vanille ijs
en aardbeienroom

FRAMBOZEN CHEESECAKE 8,50
met lemoncurd, frambozenijs en merengue

CHOCOLADEDESSERT “DE BANK” 7,80
diverse bereidingen van
verschillende soorten chocolade

KAASPLATEAU VAN EUROPESE KAZEN 9,50
geserveerd met vijgencompote en brood