Dinerkaart

LUNCHKAART | DINERKAART

Verrassingsmenu

Laat ons keukenteam u verrassen met een heerlijk 3 of 4 gangenmenu uiteraard houden we rekening met uw (dieet)wensen

3 gangen 39,50 – 4 gangen 46,50

Voorgerechten

Brood met aioli en rode uiencompote 8,00

Courgette, paprika, tomatensoep 6,80
Met verse munt en fetakaas

Mosterd-sinaasappelsoep 6,80
Met grove mosterd, room en frisse sinaasappel

Kalfstartaar 12,80
Met truffelmayonaise en zoetzure rode ui

Carpaccio 12,30
Met pestomayonaise, krokante tuinbonen, Parmezaanse kaas en rucola

Gemarineerde zalm  12,90
Zalm gemarineerd met grof zeezout, citroenrasp en dille, geserveerd met saffraan mayonaise en gefrituurde kappertjes

Chevice van zeebaars 12,80
Gegaard in citroensap, azijn en komkommer geserveerd met rode ui en avocado

Carpaccio van oesterzwammen 12,30
Dungesneden carpaccio van oesterzwammen met gerookte paprika mayonaise, rucola en een koekje van Parmezaanse kaas

Tataki van watermeloen 9,80
Met basilicummayonaise, sesam en gerookte amandel

HOOFDGERECHTEN

Biefstuk 23,50
Met Madeira jus en polenta uit de oven

Kalfsrib-eye 25,50
Gebakken kalfsribeye met krokante kalfswang en kalfsjus

Vis van de dag 22,50
In samenwerking met onze vis leverancier Martin Visch telkens een ander aanbod

Rode mul 22,50
in de oven bereid, geserveerd met een saus van groene curry en limoen

Aubergine met Fetakaas  20,50  Gegrilde aubergine met ratatouille, fetakaas, ciabatta en een lauwwarme tomatensalade                                                          

Biet “Wellington” 20,50
Met duxelles van paddenstoelen in bladerdeeg met haloumi en vegetarische jus

Steak Tartaar 15,90
Met truffelmayonaise en een gepocheerd scharrelei

Hamburger “De Bank” 15,80
Naar keuze een black angus runderburger of een kalfsvleesburger met rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en frites

Huisgemaakte Vegaburger 15,80
Gemaakt met bonen, mais en rode biet, geserveerd met
rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en frites

MAALTIJDSALADES

Salade met burrata 14,50
Salade met burrata, verse basilicum, balsamicostroop, tomaat, komkommer en krokante walnoten

Ceasar salad 14,50
Salade met gerookte kip, ei, ansjovis en een dressing van Parmezaanse kaas

Salade carpaccio 14,50
Salade met carpaccio, pestomayonaise, krokante
tuinbonen en Parmezaanse kaas

DESSERTS

Gemarineerde ananas 8,90
Met mousse van kaffir limoen, gel van passievrucht en mango-yoghurtijs

Karamelparfait 8,90
Met witte chocolademousse en een crunch van zoute pinda’s

IJscoupe “De Bank” 6,50
Verschillende soorten sorbetijs

Vanille-ijs met slagroom 5,50
Drie bollen vanille-ijs met slagroom en krokante amandelen