Dinerkaart

LUNCHKAART | DINERKAART

Verrassingsmenu

Laat ons keukenteam u verrassen met een heerlijk 3 of 4 gangenmenu uiteraard houden we rekening met uw (dieet)wensen.

3 gangen 39,50 – 4 gangen 46,50

Voorgerechten

Brood met aioli en salsa van paprika 8,00

Huisgemaakte paprikasoep 7,20
met peperolie, bieslook en croutons

Huisgemaakte preisoep 7,20
met fijngesneden prei, kruidenolie en croutons

Vitello tonato  13,80
met schuim van tonijn, zoetzure sjalot en gefrituurde kappertjes

Ceviche van dorade 12,90
In zuur gegaarde dorade met gemarineerde venkel, choggia biet en zuurdesem

Carpaccio 13,80
Met pestomayonaise, krokante tuinbonen, Parmezaanse kaas en rucola

Tonijntartaar 13,80
Aziatisch aangemaakte tonijntartaar met wasabi, mayonaise, radijs en een krokantje van nori

Parelcouscous met gegrilde courgette 12,30
Rijkelijk gevulde parelcouscous met gegrilde courgette gevuld met geitenkaas, wortel en yoghurt met munt

Bitterbal van parelhoen 13,80
Huisgemaakte bitterballen met witlofsalade, piccalilly mayonaise en een krokantje van zuurdesem

 

HOOFDGERECHTEN

Biefstuk 26,50
Met sjalottenjus en seizoensgroentes

Kalfsrib-eye 27,50
Gebakken kalfsrib-eye geserveerd met chimi-churrie

Zeewolf 26,50
Gebakken zeewolf filet geserveerd met een saus van waterkers

Tomatenrisotto    22,50
met mozzarella en basilicum

Gevulde flespompoen 22,50
Een gevulde flespompoen met linzen, cranberries en spinazie met een saus van yoghurt en munt.

Steak Tartaar 18,90
Met truffelmayonaise en een gepocheerd scharrelei en een schaaltje frites.

Hamburger “De Bank” 15,80
Naar keuze een black angus runderburger of een kalfsvleesburger met rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en frites.

Huisgemaakte Vegaburger 15,80
Gemaakt van bonen, mais en rode biet, geserveerd met
rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en frites.

MAALTIJDSALADES
De salades bestaan uit: komkommer, tomaat, augurk
krokante tuinbonen en croutons

Burrata 16,50
Met tomatensalsa enavocadocreme.

Hummus van harissa 16,50
Met gepofte groente en zongedroogde tomaat.

Carpaccio 16,50
Pesto mayonaise en parmezaanse kaas.

DESSERTS

Macaron dessert 8,90
Met met chocolademousse en amandel crunch.

Arretjescake 8,90
Met een mousse van witte chocolade en vanille ijs.

IJscoupe “De Bank” 6,50
Verschillende soorten sorbetijs.

Vanille-ijs met slagroom 5,50
Drie bollen vanille-ijs met slagroom en krokante amandelen.

Kaasplank 10,50
Vier soorten kaas met appelstroop en walnoten.