Dinerkaart

LUNCHKAART | DINERKAART

Voorgerechten

Brood met dips 8,00
Met aioli, kruidenkaas en rode uiencompote

Tomatensoep 6,50
Met basilicum crème-fraîche

Vitello Tonato 12,90
Kalfsrosbief met tonijnmayonaise, kappertjes, rucola
en krokante tuinboon

Carpaccio 12,30
Met truffelmayonaise, krokante tuinbonen,
Parmezaanse kaas en rucola

Gerookte kip en mango 9,90
Met mango-chutney, Sambal mayonaise, avocado en
waterkers

Makreel 10,90
Rillette van makreel met radijs, waterkers, krokant
ciabattabrood en aioli

Biet en Zalm 11,80
Zalmfilet gemarineerd in bietensap,, een salade van
gepofte eigenheimer, gekookt kwartel ei en
haringkaviaar

Carpaccio van gele biet 9,80
met crème van geitenkaas, gel van aceto balsamico, crunch
van hazelnoot en rucola (kan ook vegan)

Shakshuka 9,80
Van tomaat en paprika met feta en kwartelei, krokant
ciabattabrood, citroenmayonaise, yoghurtdip met
granaatappel en rucola

HOOFDGERECHTEN

Biefstuk 22,50
Met rode wijnjus en aardappelmousseline

Kalfsrack 24,40
Met een jus van verse tijm en een crème van pompoen

Zeebaars 23,50
Geserveerd met bearnaisesaus en aardappelmousseline

Penne met zalm 19,50
Penne met een saus van gerookte en gestoomde zalm, met
kappertjes en dille, rucola en parmezaanse kaas

Plank Italia 20,50
Met Capponata, ciabatta, salade van cherrytomaten en
mozzarella, knoflook olie en een tapenade van zongedroogde
tomaat en olijf (kan ook vegan)

Penne met pompoen-tomatensaus 19,50
Met gorgonzola rucola en Parmezaanse kaas

Steak Tartaar 15,90
Met truffelmayonaise en een gepocheerd scharrelei

Fish & Chips 16,00
Met remouladesaus, mayonaise en salade

Hamburger “De Bank” 15,60
Met rode uiencompote, cheddarkaas, hamburgersaus en
frites

Italian Burger 15,60
Van 100% kalfsvlees, met tomatencompote,
Parmezaanse kaas, truffelmayonaise, rucola, rode ui en
frites

MAALTIJDSALADES

Salade met gepofte paprika-humus 14,50
Salade met gepofte paprikahumus, avocado, gepofte paprika en krokante tuinbonen

Salade met gerookte zalm 14,50
Salade met gerookte zalm, cream-cheese, gepofte paprika, croutons en komkommer

Salade carpaccio 14,50
Salade met carpaccio, truffelmayonaise, gepofte
paprika krokante tuinbonen en parmezaanse kaas`

DESSERTS

Chocoladedessert “De Bank” 8,40
Verschillende bereidingen van chocolade

Aardbeien Romanoff 8,90
Verse Hollandse aardbeien met aardbeienroom en vanille-ijs

Crème Brulee 8,80
Met citroen-ijs en een krokantje met kaneel en suiker

IJscoupe “De Bank” 6,50
Verschillende soorten sorbetijs

Vanille-ijs met slagroom 5,50
Drie bollen vanille-ijs met slagroom en krokante amandelen