LUNCHKAART | DINERKAART | KERSTMENU
59,50 euro p.p 4 gangen met amuse
Voorgerecht
Gemarineerde runderlende met steak tartaar, salade van gepofte eigenheimer, gerookte paprikamayonaise en Amsterdamse ui
Tartaar van zalm met gekookt kwartelei, doperwtencrème en limoenmayonaise
Carpaccio van oesterzwam met rucola, Parmezaanse kaas en truffelmayonaise
Tussengerecht
Tomatenrisotto met krokante gamba, schuim van saffraan en zeekraal
Tomatenrisotto met burrata, schuim van saffraan en zeekraal
Hoofdgerecht
Krokant gebakken rundersukade met schuim van eekhoorntjesbrood en een jus van sjalot en tijm
Op de huid gebakken kabeljauw met gepofte groene asperges en Hollandaisesaus
Vegetarische Wellington met gepofte zoete aardappel, paddenstoelenduxelle en krokant bladerdeeg met grof zeezout, daarbij schuim van eekhoorntjesbrood, kruidenolie en krokante hazelnoten
Dessert
Chocoladetaartje met dulche de leche, ganache van pure chocolade en ijs met gezouten karamel